De vier pijlers van onze werking

Informatie

Bij ons kan je terecht met al je vragen in verband met fotografie (analoog of digitaal), digitale fotobewerking, Photoshop, Lightroom, fotoprinting, digitale audio-visuele projecties, … Als lid van FOCUS ben je automatisch ook lid van de Belgische Federatie van Fotografen (BFF). Hierdoor krijg je ook nog toegang tot een pak informatie. 

Wedstrijden

Als lid van FOCUS kan je met jouw foto’s deelnemen aan de wedstrijden van de Belgische Federatie van Fotografen (BFF). Je kan ook deelnemen aan interne selectiewedstrijden van de club met uitvoerige bespreking van je beelden en zo leer je het best. Je krijgt ook toegang tot deelname aan heel wat regionale, nationale en internationale wedstrijden. 

Tentoonstellingen & Projecties

Fotokring FOCUS Geraardsbergen biedt zijn leden jaarlijks de kans om met hun werk uit te pakken voor het grote publiek. Jaarlijks richten we een kwalitatief hoogstaande en zeer druk bezochte fototentoonstelling in in een prachtige uitgewerkt kader van zaal De Spiraal te Geraardsbergen.  

Vorming

Onze leden kunnen rekenen op kwaliteitsbevorderende begeleiding van onze eigen ervaren mensen, maar ook van gastsprekers die in onze club een lezing komen houden of hun werk komen voorstellen. Onze vormingsmomenten houden hierbij zowel rekening met de thema’s voor de beginnende als voor de (zeer) gevorderde fotograaf.

Powered by SmugMug Owner Log In