Wie zijn wij?

Fotokring FOCUS Geraardsbergen werd in 1948 opgericht door een aantal enthousiaste fotoliefhebbers uit Geraardsbergen. De fotoclub groeide al snel uit tot één van de toonaangevende fotoclubs van Oost-Vlaanderen en België. Op 01 oktober 2005 nam de club het statuut van vzw aan en veranderde de naamgeving in “vzw Fotokring FOCUS Geraardsbergen”.

Wie kan er bij ons terecht?

FOCUS richt zich op een breed doelpubliek. Of je nu professioneel fotograaf bent of beginnend of reeds gevorderd amateurfotograaf, elkeen komt aan zijn trekken binnen Fotokring FOCUS Geraardsbergen. Alle leden van FOCUS hebben één en dezelfde gemeenschappelijke passie en die heet fotografie.

Onze doelstellingen

Onze club wil in Geraardsbergen en omstreken hét aanspreek- en steunpunt zijn voor al wie actief is of wil worden op het vlak van fotografie en multimedia. Daarnaast willen wij een belangrijke promotor zijn van de universele beeldtaal.

Wat doen we

De clubleden komen om de twee weken op vrijdagavond  bij elkaar voor diverse activiteiten in het  clublokaal te  Geraardsbergen. Onze lokaal ligt binnen het complex van Musea Hunnegem. Het adres is Gasthuisstraat 106, 9500 Geraardsbergen. Deze bijeenkomsten starten stipt om 20u00.

Powered by SmugMug Owner Log In