Photographer Stefaan Brodelet


Onderscheidingen : GPU CR1

Afgestudeerd als Bachelor System Analist heb ik mij in 1997 in de fotokring Focus Geraardsbergen aangesloten.

Ik heb mij dank zij onze Masters of Photography in de club en afgestudeer in de  avondschool als fotograaf kunnen verdiepen in het schrijven met licht.

Als secretaris en daarna vice-voorzitter hebben we de club beheerd en gebracht naar de hoogste niveau's in Oost-Vlaanderen en België.

Na een pauze en eventjes weg uit het bestuur is mij in 2020 gevraagd geweest om voorzitter te worden van de club. Ik heb deze uitdaging met alle eer aanvaard.

De uitdagingen waren en zijn nog steeds groot. Verhuis van ons lokaal in Schendelbeke naar het Musea Hunnegem en heropbouwen van de doka, het pinter lokaal en de studio waren intensive activiteiten. Ook het COVID-19 verhaal heeft ons geleerd om digitale vergaderingen te organiseren en heeft ons geholpen in deze donkere tijden.

Deze periode is ook gebruikt geweest om nationaal en internationaal deel te nemen aan FIAP en GPU wedstrijden waarvan het harde werk en leerproces van de laatste 25 jaar met als gevolg de titel van CPU CRA en de AFIAP die ik eind dit jaar mag in ontvangst nemen.

Ondertussen werken we verder om een van de grootste en beste club in België te laten groeien in kwaliteit en kwantiteit, door beleving, creativiteit, ervaring, en onder vrienden, ondersteund door eigen mensen die MFIAP, EFIAP, AFIAP en/of academisch gevormd zijn.

Ik bedank iedereen die mij geholpen hebben om de fotograaf te zijn die ik nu ben en ik geef mij volledig als  bestuurder en voorzitter in de Raad van Bestuur om deze club naar een succesvolle en met toekomst naar 2030 te brengen.         

Powered by SmugMug Owner Log In